Website onder constructie. Drukfouten voorbehouden!

BBQ

BBQ

Westmaas

 

Lieve klant,

Ter voorbereiding op uw BBQ sturen wij u vast alle onderstaande mogelijkheden. 

Zie onderstaande prijzen:

 

 

Artikel naam

Status

Eenheidsprijs

Gas

Stuks

€ 17,50

Schoonmaken

Stuks

€ 15,00

Bezorgen

Stuks

€ 15,00

Houtskool

Stuks

€ 2,85

Briketten

Stuks

€ 2,85

Kinder Barbecue pakket

Stuks

€ 4,50

Finishing Touch pakket
(vanaf 8 pers.)

Stuks

€ 7,00

Vegetarisch Barbecue pakket

 

 

(vanaf 2 pers.)

Stuks

€ 8,50

Ladies Only Barbecue pakket

 

 

(vanaf 6 pers.)

Stuks

€ 9,25

Hoeks Barbecue pakket

Stuks

€ 11,50

BBQ Spiezen pakket

Stuks

€ 11,95

BBQ Luxe pakket

 

 

(vanaf 2 pers.)

Stuks

€ 59,95

Barbecue Westmaas all-in

Stuks

€ 320,- (vanaf 20 pers.)

 

Kinder Barbecue pakket:

  • Barbecuebox incl. speeltje en kleurplaat
  • Stokje saté
  • Worstje
  • Grill-lolly

Finishing touch pakket (vanaf 8 pers.):

  • Rundvleessalade
  • Kartoffelsalade
  • Pastasalade
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Saté, knoflook- en zigeunersaus 

Vegetarisch Barbecue pakket (enkel vanaf 2 pers.):

  • Maiskolfje
  • Vegaburger
  • Kaasburger
  • Gegrilde groenten 

Ladies Only Barbecue pakket (vanaf 6 pers.):

  • Biefspiesje
  • Carpacciospiesje
  • Haas op stokje
  • Blije dijen spiesje

Hoeks Barbecue pakket:

  • Portie kipsaté
  • Spareribs
  • Pepersteak
  • Shaslick

BBQ Spiezen pakket:

  • Garnalenspies (Scampi-brochette met piri-piri gemarineerd)
  • Kip op stok (Verse kipfilet omwikkeld met ontbijtspek, lekker pittig gemarineerd)
  • Varkenshaassjaslick (Traditionele sjaslick met ui en paprike)
  • Eendenborst spies
  • Mixed Grill spies (combinatie van rund, varken en kip met paprika)
  • Berner worstjes spies (bestaande uit een Frankfurterworstje voorzien van Emmenthaler kaas en omhult in een buikspek jasje).

BBQ Luxe pakket (vanaf 2 pers.):

  • 2x 1/2 Kreeft (BBQ klaar)
  • ± 200 gram Eendenborst
  • ± 150 gram Kalfsentrecote
  • Presa Reserva Negra
  • ± 135 gram Lamsrack (= 2 racks p.p.)
  • ± 150 gram Rib-eye Uruguay Grain Fed

Barbecue Westmaas all-in (vanaf 20 personen, daarna € 16,- p.p erbij):

  • 8 soorten vlees (4 items p.p.)
  • 3 salades
  • 3 sausjes
  • Hot-pot satésaus
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Barbecue incl. gas
  • Zwarte degelijke plastic borden, bestek, servetten, schoonmaak 

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. 

We hebben de volgende tips voor je:

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  1. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  1. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue/ houtskool/ aanmaakblokjes.
  1. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  1. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  1. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  1. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  1. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  1. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Te veel om en om draaien is niet goed.
  1. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  1. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.

  2. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  1. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  1. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  1. Voor de gasbarbecue geldt dat het gas3 rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.