Instructies gerechten

Westmaas, 23-12-2020

 

Lieve klant van David's Deli,

Hierbij de instructies om onze gerechten af te maken. 

Carpaccio.
De carpaccio is mooi dun gesneden per persoon. Het garnituur krijgt u er los bij. Alles gelijkmatig over de carpaccio verdelen en klaar bent u... 

Gravad Lax. 
De Gravad Lax met aardappelsalade en mierikswortelmayonaise is volledig klaar.

Marbré.
Brioche brood in een koekenpan (met anti-aanbak laag) om en om aanbakken in een kleine hoeveelheid roomboter. De marbré is volledig door ons op smaak gemaakt.

Tagliatelle.
Zet een pan op het vuur, het liefst een koekenpan (met anti-aanbak laag) voor een gelijkmatige warmteverspreiding. Doe de pasta met truffelsaus in de pan totdat de saus net begint te koken, draai dan terug en warm geleidelijk op.
Optioneel kunt u nog wat geraspte kaas toevoegen.

Kreeft.
De kreeft hebben wij al helemaal geprepareerd voor u, deze hoeft u alleen maar even op ± 180 graden in de oven op te warmen – het liefst op de grillstand – tot de bovenkant mooi crispy en gesmolten is.

Beef wellington.
De Beef Wellington is helemaal voor u klaargemaakt en voorbereid en hoeft u deze alleen nog zelf af te bakken in een voorverwarmde oven (210 graden). Schuif de Beef Wellington 20 minuten in de oven totdat hij goudbruin en crispy is. Als u de Beef wellington uit het bakje haalt en op uw rooster bakt wordt de onderkant ook mooi knapperig. Leg dan wel een bakpapiertje op de plaat onder het rooster voor eventueel lekvocht. 

Hertenbiefstuk (zacht gegaard).
De hertenbiefstuk op kamer temperatuur laten komen.
Verwarm uw oven voor op 160 graden.
Bak de hertenbiefstuk welke omhuld is met pancetta in 4 minuten rondom krokant in een koekenpan op redelijk hoge stand (gas/ keramisch/ inductie). 
De hertenbiefstuk na het bakken 4 minuten laten staan in de oven en daarna even 4 minuten laten rusten in aluminium folie. Daarna heel mooi dun trancheren (snijden). 
De pompoen crème in een steelpannetje verwarmen en de amandeljus ook in een apart steelpannetje verwarmen. Kan beide ook in de magnetron verwarmd worden indien gewenst. 

Kaasfondue.
De kaasfondue in een pan met dikke bodem gelijkmatig verwarmen. 

Aardappelgratin.
De aardappelgratin is al afgemaakt en op smaak gemaakt. Deze hoeft u alleen in uw open te verwarmen tot deze warm is. 180 graden voor zo'n 20-25 minuten. Desgewenst de laatste 5 minuten met extra bovenwarmte/ grillstand zodat de kaas mooi gratineert. 

Crème brûlée.
De crème brûlée kunt u afbranden met een gasbrander. Dat wil zeggen, branden totdat de suiker karameliseert. Als u thuis géén gasbrander heeft, doet u dit met bovenwarmte/ grillstand in uw oven. 

Lava cakeje. 
Het lava cakeje afbakken in een voorverwarmde oven van 160 graden gedurende zes minuten. 

Wij wensen u een goed en bovenal gezond 2021 waarin wij u heel graag weer als klant ontvangen!