Instructies gerechten

Westmaas, 23-12-2021

 

Lieve klant van David's Deli,

Hierbij de instructies om onze gerechten af te maken. 

Vitello tonnato.
De Vitello is mooi dun gesneden per persoon. Het garnituur krijgt u er los bij. Alles gelijkmatig over de Vitello verdelen en klaar bent u... 

Carpaccio.
De carpaccio is mooi dun gesneden per persoon. Het garnituur krijgt u er los bij. Alles gelijkmatig over de carpaccio verdelen en klaar bent u... 

Gerookte zalm.
De gerookte zalm is mooi dun gesneden. Doe de aardappelsalade eroverheen en verdeel toefjes mierikswortelmayonaise.

Sashimi zalm gemarineerd in rode biet.
De zalm is volledig klaar voor gebruik. 

Eendenmousse.
Brioche brood in een koekenpan (met anti-aanbak laag) om en om aanbakken in een kleine hoeveelheid roomboter. De eendenmousse is volledig door op smaak gemaakt en klaar voor gebruik.

Kreeftensoep.
Warm geleidelijk op.

Tagliatelle.
Zet een pan op het vuur, het liefst een koekenpan (met anti-aanbak laag) voor een gelijkmatige warmteverspreiding. Doe de pasta met truffelsaus in de pan totdat de saus net begint te koken, draai dan terug en warm geleidelijk op.
Optioneel kunt u nog wat geraspte kaas toevoegen.

Kreeft (ovenklaar).
De kreeft hebben wij al helemaal geprepareerd voor u, deze hoeft u alleen maar even op ± 180 graden in de oven op te warmen – het liefst op de grillstand – tot de bovenkant mooi crispy en gesmolten is.

Dorade.
Bak de dorade en verwarm de risotto. 

Eendenbout.
Bak de eendenbout krokant in een pan en verwarm de garnituren.

Bavette.
Grill of bak de runderbavette, doe deze vervolgens 5 min in een voorverwarmende oven op 180 graden Celsius en laat 5 min rusten in aluminiumfolie voor het aansnijden. Verwarm in de tussentijd de garnituren.

Beef wellington.
De Beef Wellington is helemaal voor u klaargemaakt en voorbereid en hoeft u deze alleen nog zelf af te bakken in een voorverwarmde oven (230 graden Celsius). Schuif de Beef Wellington 20 minuten in de oven totdat hij goudbruin en crispy is. Als u de Beef wellington uit het bakje haalt en op uw rooster bakt wordt de onderkant ook mooi knapperig. Leg dan wel een bakpapiertje op de plaat onder het rooster voor eventueel lekvocht. 

Als idee hoe de Beef Wellington eruit moet zien zie video hieronder:

 

Kaasfondue.
De kaasfondue in een pan met dikke bodem gelijkmatig verwarmen. 

Aardappelgratin.
De aardappelgratin is al afgemaakt en op smaak gemaakt. Deze hoeft u alleen in uw open te verwarmen tot deze warm is. 180 graden voor zo'n 20-25 minuten. Desgewenst de laatste 5 minuten met extra bovenwarmte/ grillstand zodat de kaas mooi gratineert. 

Crème brûlée.
De crème brûlée kunt u afbranden met een gasbrander. Dat wil zeggen, branden totdat de suiker karameliseert. Als u thuis géén gasbrander heeft, doet u dit met bovenwarmte/ grillstand in uw oven. 

Lava cakeje. 
Het lava cakeje afbakken in een voorverwarmde oven van 160 graden gedurende 8 minuten. 

Wij wensen u een goed en bovenal gezond 2022 waarin wij u heel graag weer als klant ontvangen!